2. aug 2011

Natuke teistmoodi ahjusai




Jääkide ärakasutamine :)
Üsna kiire ja toitev, maitsev soe võileivaline. Idee kasutada ahjusaiana Gruusia leiba (Fazer) jäi silma ajakirjast Toit&Trend (juuli-august 2011). Kattena kasutasin ära seda, mis mul külmkapis oli. Tulemus oli hea. Eriti rõõmustas mind väikevenna kommentaar - "Sillu, kuidas Sa oskad nii head juustusaia teha?!" :D Eks ma selle pärast seda ka blogis jagan :)




Vaja läks:

1 Gruusia leib

ketšupit

grillkana puhastatud ja tükeldatud liha

tükeldatud soolakurki

riivitud juustu

kuivatatud basiilikut



Lõikasin leiva pooleks, määrisin ketšupit peale. Jagasin võrdselt mõlemale poolikule katteained. Kõige peale juust ja basiilik.


200-kraadises ahjus hoidsin kuni juust oli mõnusalt sulanud.


Pärast ahjust võtmist lõikasin kääridega parajateks tükkideks.



Sõime kohe soojalt.

Kommentaare ei ole: