2. märts 2010

Kodujuustust head ja paremat


Tükk aega tagasi tegime raeliseerimist vajavast kodujuustust Kodujuustuvormi rosinatega. Retsepti leidsin jälle tänu Nami-nami otsingule... Hea magustoit. Sõime vist nii piimaga kui ka näppude vahelt koogina.

Ja kui külastasime Eha-Kai kohvikut (miks ja millal?) saime seal imehead kodujuustu-sibula pirukat. Leidsin vist üsna õige retsepti Sille blogist. Maitsev nii soojalt kui ka külmalt. Ja selle kohta kordaksin veel - et tõesti hea! Nagu Sille kirjutab, tilkus ka minu lahtikäiva vormi vahelt võid küpsemise ajal välja... Järgmine kord teen mingis muus vormis!!! Sellist suitsu pole ammu mu köögis olnud :) Kordamisele läheb kindlalt!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui on rasvasem kook või kui on natuke halvem vorm, siis vooderdada vorm alt kahekordse fooliumi sisse. Praeahi jääb puhtaks.

Silja ütles ...

jätan kõrva taha! (kõrvataha?)
tänud!

Pille ütles ...

Ühes blogis oli veel täna sama pirukas :)

Silja ütles ...

ohoo! kus?kus?