3. sept 2008

prantsuse ploomivorm


selline ahjuvorm läks siis kordamisele. eelkõige selle pärast, et nami-namis selleteemaline kooskokkamine. varasem katsetus oli kirssidega... tundub et see polnud aga kõige õigem, kui lugeda foorumist teiste tulemusi (oli selline tihkem kui oleks pidanud vast. maitsev aga sellegi poolest!!!)... nüüd ma arvan, et tuli välja see, mis mõeldud :)


retsept siin. mina kasutasin aga 1 dl rõõska koort (35%) ja 1 dl piima (2 dl rõõsa koore asemel) ja jahu siis 1 dl nagu kommentaaris soovitatakse.


muskaatpähkel andis huvitava maitse!


kuna mu 1 portsjonvorm on külapeal, siis jäi natuke taigent alles. hommikul sai sellest 2 täitsa maitsvat "päris pannkooki" - natuke jahu juurde ja pannile.

Kommentaare ei ole: