25. aug 2008

Tosca kook õuntega



retsept nami-namist.

häbi tunnistada aga õunad ostsin poest.... lihtsalt pole õunauputust maal... kiusatus seda kooki aga proovida tuli peale. külalist kah õhtuks oodata, niiet hea põhjus küpsetamiseks oli ka olemas.
tosca kate peaks olema vast natuke karamellisem?! järgmine kord proovin Demerara suhkruga.. või siis keedan seda katet rohkem?! eks näis :)
maitsev kook!!!!! mahedam süüa kui ilma õunteta varianti :)
see on teine tosca õuntega (28.8.08), mis tegin. õunatükid natuke väiksemaks, katet keetsin natuke kauem. lõpus hoidsin ahjus ikka kauem kui 20minutit.. aga põhi jäi parem ning üldse mahlasem oli seekord.
pilt kah vast parem :)

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Väga ahvatlev! Karamellisemaks saad tõesti demeraraga või siis kauem keetes. Mõlemad töötavad.
Aitäh pildi eest!! :)

KARDEMON ütles ...

võta heaks :)

muide, kui ära jahtus, siis oli ka selline karamellisem ja veelgi parem.