14. aug 2008

kirsimagusa edetabel...


arvan, et rohkem kirsiasju sel hooajal ei tee... viimased kirsid läksid meie pisikesse sügavkülma.

*sain aga targemaks, et kõige rohkem meeldib mulle kohupiima-kirsi kooslus.
kui mul oleks võimalus kasutada viimast korda elus kirsid... teeksin neist kohupiimakooki.

**teisel kohal siis on kaerahelvestega kirss. nii koogina kui ka magustoiduna.
tegin ka seda kirsi-kaerahelbevormi. aga väikestes (ramekin) vormides. jäi selline karamelline kohati (kas panin suhkrut peale rohkem ja hoidsin kauem ahjus kui oleks pidanud?! või oligi ette nähtud sellisena see magustoit?! - järgmisel aastal kordaksin seda samuti!!!)

***no ja muffineid teen ilmselt samuti veel :D


viimaseks katsetuseks olid kohupiima-kirsi pirukad lehttaignas... ilmelt oleks ka need suurepärased... aga ma hoidsin vist liiga vähe ahjus vms... igatahes väljanägemine oli nagu plönn.... :) jah, seepärast ma neist ka rohkem siin ei kirjuta :)

2 kommentaari:

Pille ütles ...

See kirsi-kaerahelbevorm pidigi tõesti kergelt karamelline olema - see demerara suhkru ja või kooslus on "süüdlaseks". Aga tore, et maitses!!

KARDEMON ütles ...

ja. see oli lausa suurepärane!!! :)