5. juuni 2008

makaronid hakklihaga

mulle tuletati meelde sellist lihtsat-kiirestivalmivat toitu... olin imestunud, et ise polnud ammu seda söönud-teinud.



vaja läks: 400 g makarone
400 g hakkliha
1 pakk purustatud tomateid (oli vist 350 g)
2 küüslauguküünt
1 sibul
hakklihamaitseainet
1-2 dl (keedetud) vett
till
õli
sool



panin makaronid õli ja soolaga keevasse vette.


panin pannile hakkliha, maitsestasin Santa Maria hakklihamaitseainega, siis tuli meelde et sibulat võiks ka panna, lisasin tükeldatult selle. küüslaugupressi abil lisasin küüslauguküüned. kui hakkliha oli juba mõnusalt pruun, valasin juurde purustatud tomatid ning vee. segasin need omavahel läbi ja hautasin mõne aja (nii kaua kuni makaronid olid ära keenud).

lisasin hakklihale makaronid ja hakitud tilli.




natuke teistmoodi sai kui tavaliselt... teinekordki vist proovin :) sest LIHA on ju sees :)

Kommentaare ei ole: